中文
Select Page

You may also like

Featured
Get ready for UnWined Subiaco – WA’s premium wine and food festival

Get ready for UnWined Subiaco – WA’s premium wine and food festival

This year, UnWined Subiaco returns to Market Square Park for the largest showcase of WA wineries in the state. With...
Experience Mozart by Candlelight with Perth Symphony Orchestra

Experience Mozart by Candlelight with Perth Symphony Orchestra

Set in the stunning St George’s Cathedral, flooded by candlelight, Perth Symphony Orchestra will bring to life the music of...
Hip hop legends stand tall on the big issues

Hip hop legends stand tall on the big issues

Perth is about to be treated to an extraordinary collaboration from some of the heaviest hitters in local hip hop,...

Addstyle Master Builders Floreat Home

    Details

      Description

      The owners wanted to turn this 1930s Californian bungalow into a large, contemporary home while retaining the key characteristics of the original.

      Design consultant Simon Pullen worked with the family and the Addstyle design team to plan and create a concept that turned this vision into a reality. It was then up to the construction team to go about building the home.

      The home’s front facade was retained and some of the existing rooms were renovated, bringing them up to the standard of the new extension.

      The house was re-roofed and the existing ‘back kitchen’ was converted into a foyer, which opens up into the large extension. This space consists of an open-plan kitchen, dining and family room with aluminium bi-fold doors that open out onto
      a decked alfresco area.

      The family room also leads to an extensive kids’ zone, which includes an activity room, two large bedrooms, a bathroom and separate toilet.

      While the extension boasts modern features such as frameless shower screens, stone benchtops and stainless steel appliances, the 1930s characteristics of the existing home have been carefully integrated.

      Ornate doors were incorporated, ceiling heights maintained and jarrah floorboards were installed, creating the perfect blend of old and new. 

      Location

      SCOOP