中文
Select Page

You may also like

Featured
Community soap, balcony singalongs and other good Samaritan stories

Community soap, balcony singalongs and other good Samaritan stories

If your view of the world is based on daily news reports, then one can conclude we will all continue...
6 things you can do to stay entertained while self-isolating at home

6 things you can do to stay entertained while self-isolating at home

With Coronavirus triggering a nation-wide quarantine, many Aussies are experiencing a bad case of the self-isolation blues. If you’re bored...
Foods to boost your immune system and help fight off colds, flu and COVID-19

Foods to boost your immune system and help fight off colds, flu and COVID-19

Eating a healthy and balanced diet is key to building your immune system, so a major global pandemic is probably...

Zeebar Fit-Out

Located along side the award winning 'Beaches of Broome' Resort (also designed by Paul Meschiati and Associates), Zeebar was designed to introduce an up market wine and tapas bar into Broome.

    Details

    • Hospitality Designs:Bars
    • Institutional Designs:Hospitality

    Description

    The owners of the adjoining 'Beaches of Broome' Resort wanted to establish a prominent, local bar, and teamed up with the multi award winning 'Zoo Café' owner to create a venue that would stand out from the rest. The services of Paul Meschiati and Associates were engaged to help fulfil this vision. 

    The challenge was to create a world class establishment, with the focus of being a wine bar rather than a tavern or common bar. Lounge areas were designated and soft furnishing was selected by in house interior designer, Louise Meschiati, with varying materials such as green faux crocodile skin covered lounges, faux emu skin booth seating and varying subtle coloured and patterned ottomans etc. This, with an exclusively designed carpet, aptly named “Zebrano”, timber look poly-floor and stone features around the trees, makes for the perfect wine bar atmosphere. Additionally, the bars extensive windows were designed to over look the resort pool, almost making it appear to be one identity. The pool was also used as a water feature and backdrop, viewed from within the bar itself. Such features, amongst others, resulted in an award from the 2008 WA Building Design Awards, for best commercial interior. 

    Related

    Eco Beach Resort
    Dalkeith Residence
    Administration Building Upgrade

    Location

    SCOOP